maanantai 25. helmikuuta 2013

Keittiökaappeja kaupan

Huom: MYYTY!

Mieheni lapsuudenkoti pohjoisessa Keski-Suomessa odottaa purkuaan, olemme sieltä pelastaneet yhtä sun toista omaan kotiimme, mutta tässäpä loistava tilaisuus jollekulle toiselle:

 

Tuolle kippiovi-kaapille on myös olemassa runko, se vaan oli jo siirretty pois kun kävin kuvat nappaamassa.
Tämä keittiö on ollut jokapäiväisessä käytössä valmistushetkestään aina viime joulukuulle saakka.

Mikäli tässä on tuleva unelmakeittiösi, laita meiliä sennakatana(miukumauku)gmail.com niin koitan saada molempia osapuolia tyydyttävän sopimuksen aikaan :)

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Hetki Hesarissa

Vieläköhän tämän blogin olemassaoloa muistetaan?

Olen ainakin itse tuntunut lahjakkaasti laiminlyöneeni täysin tänne kirjoittamisen, tosin myönnän poteneeni syyllisyyttä siitä.
Alkuvuosi on valunut käsiin, tuntuu että elämässä on enää työ ja sänky. Aikansa siis menee, että perhe+työ -yhdistelmän handlaa kunnialla saamatta sydänkohtausta. Hatunnosto niille jotka sen jo taitaa ( ja jaksavat siinä sivussa vielä päivittää blogiakin..)


Nyt mun vaan oli aivan pakottava tarve tulla merkkaamaan tämä juttu itsellenikin muistoksi.
Helsingin Sanomat - Uuden ajan asemapäälliköt
Hesarin toimittajat ovat kulkeneet Suomen poikki lännestä itään ja haastatelleet rautatieasemien nykyisiä asukkaita. Me olemme päässeet mukaan ja koko kirjoitus oli minusta tosi viihdyttävä ja hyväntuulinen :)




Kuvassa oleva lippispäinen isoveikka ja sylissä oleva pikkuveikka ovat molemmat tämän päivän synttärisankareita. Toinen täytti 13 ja toinen 3. Mun mussukat :)