torstai 2. helmikuuta 2012

Kurkistus olohuoneen nurkkaan

Nyt kun valtaosa muuttokamoista on löytäneet jonkinlaisen paikan täällä yläkerran asunnossa, uskallan ehkä paljastaa pari kuvaa meidän tämän hetkisestä olkkarista..
Yläkerran asunnossa kun on vain 3h+k, niin neliöt on tehokkaasti käytössä. Olohuoneella on useampi käyttötarkoitus, yhdessä kulmassa on olkkari, toisessa 2v touhukkaan nurkkaus, kolmannessa meidän makkari ja neljännessä vauvan hoito :)

Tässä 2v nurkkaus sekä se vauvan hoitonurkka. Huomatkaa vanha kehto, sen oli miehen isä löytänyt heidän vanhasta myllystään ja kunnosti sen meille jouluksi. Ihana.

Pihamaalla on pakkasta varmaan jo -30 ja meidän olkkarin patteri on ollut tänään kylmä. Jostain syystä se aina haalenee, joskus ilmaaminen pahentaa asiaa ja vetää kylmäksi myös eteisen patterin..joten on ollut vähän vilpoista tänään. Onneksi mies sai patterin jälleen lämpenemään ja pääsen kuumaan suihkuun sulattelemaan varpaita. Öitä!

2 kommenttia:

  1. wautsi wau! Aivan mahtava projekti teillä menossa ja voin vaan kuvitella miten ihanaa on omistaa tuollainen helmi <3. Mielenkiintoa lisää entisestään se, että aiotte remppailla pienellä budjetilla. loistavaa!

    Toivottavasti saatte vielä talon lämpimämmäksi.

    VastaaPoista