keskiviikko 15. elokuuta 2012

Uula-la-laa

Olen kirjaimellisesti Intoa täynnä. Sitä on kyynärpäitä myöten, hiuksissa ja varpaissakin..

Uulaa käytiin eilen ostamassa, koitan saada kodinhoitohuoneen sudittua uuteen uskoon noiden kahden pikkuriiviön pyöriessä "auttamassa" äitiä..Ei sovi lyhytpinnaisille ;)

Uulaa en olekkaan ennen käyttänyt, plussaa on hengittävyys ja maalin riittoisuus. Maali on myös tosi hajuystävällistä ja ylimääräiset läntit (jaa, mekö muka sotketaan?) lähtee helposti pois rätillä pyyhkäisemällä.

Tuntuu peittävän yhdelläkin kerralla. Mutta kun vedin pensselillä nurkkia ja ovien pieliä, ne näyttääkin tosi paljon tummemmilta. Eli pakko kai se on vetää seinille toinenkin kerros, joten se siitä riittoisuudesta.


Pitkään näytti, ettei maali ole ollenkaan turkoosi, vaan ihan karsea sininen ja ehdin jo huolestua, koska muistin lukeneeni muualta huonoja kokemuksia Uulan sävytyksestä.
Uulan kotisivuilla mainitaan värisävyjen vääristymisen mahdollisuus ja annetaan ymmärtää että se on enemmän ominaisuus kuin vika. Aika ikävä ominaisuus, mutta meillä tuo väri alkoi näyttää edes sinne suuntaan, kun lähes koko seinäpinta on valmis. 
Enää katonrajat maalaamatta, sitä varten onkin tartuttava tikkaisiin. 

Väri on muuten vanhimman pojan valitsema. Nuori mies on kiinnostunut kovin sisustustouhuista, hiljattain osti huoneeseensa vintage-henkisiä tauluja sekä Vallilan Jaffa-maton :)

3 kommenttia:

 1. Tuo vintagee ainakin sopii tuohon turkoosin sävyyn hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ainakin tässä väri, laita sit valmiista kodarista kuvia?!
  Ihanaa kun jälkikasvuakin kiinnostaa sisustushommat :)

  VastaaPoista
 3. Ja kuviahan tulee, koittakaapa estää :)

  VastaaPoista