keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Todellisuus vs. Unelmat


Lokakuukin karkasi käsistä ja tässä sitä ollaan, märässä ja kylmässä marraskuussa, mutta kotoisasti kynttilänvalossa.
Jokin tässä vuodenajassa eheyttää mieltä, kun käperrytään painavan täkin alle kuuman teen kanssa ja kynttilät loimottaa. 

Suunnitelmat eivät ole menneet ihan kuten  pitäisi, vaan olen nyt kotosalla ja odotan käteen leikkausta. Pitkäaikainen kipuilu on siis paljastunut revenneeksi hauiksen jänteeksi ja tulossa päätepisteeseensä. 
Odotellessa pyrin kuitenkin tekemään muuta kuin maastoutumaan pölypalleroiden sekaan, sen mitä oma jaksaminen antaa myöten. 

Olin jo vannonut tarttuvani tänään sorkkarautaan, mutta flunssapöpöt salakuuntelivat tulevan viikonlopun matkasuunnitelmia Tallinnaan ja hyökkäsivät kiinni. Toivon mukaan lepo ja lämmin oman äidin tekemä mustaherukkamehu (parhautta) saa ne karistettua ja reissusta jää muistoihin muutakin kuin krapula..

Siihen saakka tyydyn hillumaan Pinterestissä ja unelmoimaan miltä meidän isompi sali tulee vielä näyttämään. Pian. Hyvin pian. Minun pian ei vain välttämättä ole ihan niin pian kuin jonkun muun ;)
Henkisesti remppa on jo aloitettu! Tai vissiin jo ihan oikeastikin, sillä muuan ystävällinen henkilö kävi viime viikolla keräämässä loisteputkivalaisimet pois katosta.





 

 

Ankeaa, eikö. Huone on jotenkin todella kolkko ja täynnä omituisia hilavitkuttimia..
Seinä on maalattua kovalevyä, alla on koolaus ja lasivilla, muovitettu paperi, tapetti, pinkopahvi ja hirsi. Irrottelin aiemmin jo palasen ja harmittelin lasivillaa, mutta kaikki näytti olevan hyvässä kunnossa.
Ikkunat on monin paikoin maalattu umpeen ulkopuolelta, harmi.
Takaseinän (kuvassa jossa on valkoisella muovilätkällä detaljoitu ovi) takana on vielä pieni eteinen ja uloskäynti tuulikaappeineen. Katsotaan josko tuosta häviäisi yksi seinä välistä..

Mies haaveili, että kun tuohon huoneeseen kesäisin aurinko niin kivasti paistaa, niin täytetään lattia hienolla hiekalla, viedään sinne löhötuolit ja avataan ikkunat ;)

Mulla on vähän toisenlaiset suunnitelmat..( unelmat on lainassa Pinterestistä )


 

 

 




17 kommenttia:

  1. Tutunoloinen sali, meidän koulun kaikki tilat olivat juuri tuolla konseptilla laitettuja! Tosin teknisiä vimpaimia ei ollut noin paljoa, täällä viljeltiin niiden sijaan lavuaareja :)

    Ihania tapetteja ja muita haaveita, nekin kelpais tänne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sinä muuten ole sattunut törmäämään tuohon pöllö-tapettiin? Senkin pitäisi olla Morrisin tapettia vaan en löydä sitä mistään.

      Poista
    2. Löytyipä Googlen kuvahaulla! Trustworth.com , aivan uusi tuttavuus minulle. Huikeita tapetteja!

      Poista
    3. En ole törmännyt, enkä olis arvannut, että Morrisia :)

      Poista
  2. Upeita suunnitelmia. Tykkään kovasti :) Mahtava huone, kyllä piisaa tilaa!

    VastaaPoista
  3. Nuo ikkunat on niin nätit ja ihania kuoseja!

    VastaaPoista
  4. Kurkkasin varovasti tapettilinkkiä ja olihan siellä ihania... Mun pitäis kans pikkuhiljaa alkaa miettiä meidän ruoka"salin" uutta sisustusta, mut alkoi just masentaa kun vertaan meidän muutaman neliön kokoista salia ja tuota teidän salia :) Tsemppiä kätösen kanssa!

    VastaaPoista
  5. Pystyn kyllä näkemään tuon "ankeuden" läpi sinne unelmiin ja jopa siihen, että ne voisivat olla totta! Pikkuhiljaa ehkä? Tilassa on hirmu paljon potentiaalia!

    VastaaPoista
  6. Testing..testing..joku syö mun kommentteja! Apua! :D

    VastaaPoista
  7. Hahaa, nyt näyttäs toimivan. Koneessa oli liian äkäiset evästekiellot..
    Kiitos kommenteista Elise, Kirsikka, Eija ja Pilvi :)
    Tilassa on tosiaan potentiaalia vaikka mihin ja jos olisi pohjattomasti varaa, niin tekisin siihen keittiön. Mutta eiköhän sinne kuitenkin vain siirry olohuone tuolta pienehköstä odotussalista.

    VastaaPoista
  8. No huh, mahtava tila. Marraskuu onkin ihana laiskottelukuukausi - juurikin viltti, villasukat ja painava täkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikään ei ole niin hyvä kylmillä keleillä kuin vanha kunnon silkkitäkki!
      Meillä on nyt kolme eriväristä ja mietin että aikaa myöten voisi kerätä kaikki sateenkaaren värit :D

      Poista
  9. Hienoa työtä olette tehneet tuolla asemalla!
    Löysin toisen blogin kautta tänne lukemaan ja mielenkiinnolla tutkailin mitä siihen asemalle on remontoitu. On tullut junnuna eräätkin kerrat siinä kummulla aikaa vietettyä ja asemalla junaa odoteltua.. Nythän siinä ei ilmeisesti enää junat pysähdykään. Ehkä teidän raputkin saa nykyään olla rauhassa?

    T. Entinen liepeeläinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Maiju,
      Etenkin paikallisten (edes entisten :) ) palautteet lämmittää mieltä erityisesti.
      Rappuset on tosiaan jo hiljentyneet, ei ole kukaan istuksinut siinä kesän jälkeen..Harju sen sijaan kuhisee edelleen teineijä, minä käyn siellä aina välillä ojentamassa :D

      Poista
    2. Se samainen harju on ollut teinien (ja paikallisten juoppojen) kokoontumispaikka niin kauan kuin muistan.
      Onnea taisteluun harjun puolesta! ;) Eiköhän ne jossain vaiheessa luovuta.

      Poista
    3. Kiitos henkisestä tuesta :D Mutta ei niiden tarvitse kokonaan luovuttaa, nuoret saa meidän puolesta käydä siellä jatkossakin, kunhan lakkaisivat pöllöilemästä.
      Esim. ei tästä kauaa ole kun olivat ottaneet sahoja mukaansa kotoa ja kaatoivat siellä puita. Luulen, ettei ne ole ihan hiljan nähneet yhtä vihaista tätiä ;)

      Poista
  10. Miten tällä asemalla jouluvalmistelut on hoidettu?

    VastaaPoista