sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sikala


Keittiöön löytyi ihan juuri passeli kattovalaisin -sikalan lamppu :D
Mieheni vanhemmilla on joskus ollut sikala, sieltä tämä ihanuus on peräisin. Nyt sen alla jälleen pyörii lauma pieniä porsaita  ;) 
Uusi, mustavalkoinen johto on Clas Ohlsonilta.Urheilin aamulla verhotangot ja keittiön ikkunoihin, tangot löytyivät eiliseltä kirppiskierrokselta. Platinainen väri ja jugend-henkinen ruusuke kiinnityskoukuissa oli juuri nappiin. Puhumattakaan siitä viiden euron hinnasta...
Pitsiverhot tuovat kieltämättä mukavaa pehmeyttä huoneeseen.

Kirppikseltä löytyi myös tämä über-trendikäs tarjotin. Sillä erotuksella että tämä on todennäköisesti valmistettu joskus kun salmiakkikuviot on olleet toissakerralla muodissa?

10 kommenttia:

 1. Niin se vaan maailma muuttuu, että sikalan lamppu kelpaa hetken päästä tupaan paraatipaikalle :) Ihan täydellinen tuossa! Ja verhotangon kanssa sulla kävi todella tuuri - erittäin hyvä ja hyödyllinen löytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, kirppistely kannattaa lähestulkoon aina :)
   Ja toisen romu on toisen aarre, tämän lampunkin kohdalla. Olen vain iloinen, että appivanhemmat ovat malttaneet säästää tällaisia tavaroita.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuo lamppupariskunta ruokapöydän yläpuolella on ostettu sisustuskaupasta. Hauskaa sinänsä oli se, että kun mieheni äiti näki ne niin hän alkoi heti muistelemaan sikalan lamppuja, joita voisi olla vielä jossain jemmassa :)

   Poista
 3. Joo, lamppu näyttää tutulta! Meilläkin oli sikala vielä kymmenen vuotta sitten ja tuollaisen lampun alle pienet, vastasyntyneet saparopyllyt laitettiin. Yksi suloisimmista asioista on ihanan lämmin pieni possu, kun se köllötteli lämpölampun alla ja röhki unissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Possut on kyllä söpöjä, minullakin on muinoin ollut yksi. Sen nimi oli Shakira ja se karkasi jatkuvasti aitauksesta. Kerrankin olin minimekossa ja korkkareissa lähdössä iltaa viettämään, kun pihaan ajoi taksikuski ilmoittaakseen, että meidän sika juoksee kilsan päässä. Joten minä lähdin sitä kotiin houkuttelemaan leivän kanssa. Oli vain takaisintullessa autoilijoilla hitusen hauskaa, kun minä täydessä tällingissä keikuin korkkarit jalassa ja perässä käveli ehta possu :D
   Shakira oli melko tarkka ruoastaan, jos olit 10 minuuttia myöhässä ruoan kanssa, se koitti puraista kostoksi polveen.

   Poista
 4. Voisin kuvitella sikafarmarin pyöräyttäneen silmiään muutaman kerran, kun sikalan lamppu päätyi teidän keittiöön. :D

  Se on todella hienon näköinen. Hukkaan menisi sikalan katossa tuollainen upeus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tosiaan pyöräyttikin, mutta sikafarmarin vaimo kyllä onneksi hoksasi heti jutun juonen ;)

   Poista