lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kesälomalaisen kirppusirkus

Aika monessa blogissa on viime aikoina näkynyt iloisia perheenlisäysuutisia.
Koko odotusaika ja pikkuvauva-aika..minäkin kaipaan niitä hetkiä, mutta en kyllä kuumeeksi asti, lapsiluku on TÄYSI ja varmaan vähän ylikin.

 Meidän nuorimmainen täystyöllistää meitä tällä hetkellä, jopa minä olen hetkittäin sanaton ja kädetön tuon pienen antisankarin älynväläyksien äärellä. Tästä jätkästä on moneksi ja yhtäaikaa. Siivoan edellisiä sotkuja kun seuraava tihutyö on jo tuotannossa. Mun rakas.Mutta, meidänkin perheemme on kasvanut yhdellä.
Pikkuinen karvakamu Ilmari muutti meille asumaan. Ilmari on adoptoitu Viipurin Koirat Ry:n kautta.

Kirppusirkus ei ollut mikään vitsi. Eilen kipaisin apteekista hakemaan lääkettä kun turkissa havaittiin elämää..josko se tästä, kaveri itse ainakin on kovin reipas :) 

13 kommenttia:

 1. Voi ihanaa, että koiruli on saanut uuden kodin! Mullakin on välillä raskauskuume ja haikeus iskee, kun miettii niitä ensi hetkiä vastasyntyneen kanssa, mutta johan tässä tulee ikä vastaan eikä yövalvomisia oo yhtään ikävä. Joten seuraava perheenlisäys taitaa kanssa olla koiranpentu sitten muutaman vuoden kuluttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiranpentu kyllä jonkinverran helpottaa hoivaviettiä :)
   Minäkin valvoin taas aamukahteen viime yönä tuon ipanan kanssa, aamulla olikin herätys puoli kuudelta..silmät hitusen ristissä, koitan osua oikeille näppäimille :)

   Poista
 2. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä. Suloinen <3

  VastaaPoista
 3. Onnea perheenlisäyksen johdosta....kyllä koira on vaan niin kiva♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onhan ne kivoja kavereita ja aktivoivat meitäkin liikkumaan.

   Poista
 4. Ihania tihulaisia sulla :) Meillä Poikanen työllistää kans mukavasti, ei tarvii paljon aurinkotuolissa löhöillä... Kova vauvakuume olisi kyllä, vaikka ikää jo on... Mutta allergiat ei anna ottaa karvaisia kavereita, byääh. Tosin lehmälle en ole kuulemma allerginen :O Saakohan taajama-alueella kasvattaa lehmiä??? Rapsutuksia kirppupesälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi kuvitella, että joku olisi jo jalostanut jonkun minilehmän? :D

   Poista
 5. No onpas ihana pikku hauveli ja nassikka;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on kyllä ihania, samanlaisia syliapinoita :)

   Poista
 6. Onnea perheenlisäyksestä, oikein hurmaava tapaus!! <3 Meillekin pitäisi 1,5 viikon kuluttua muuttaa uusi tulokas... Nyt aletaan henkisesti jo tottulemaan pissa-ja kakkaralliin, joka toivottavasti menee pian ohi. Mutta kerranhan ne vaan pentuja on! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja onnea teillekin perheenlisäyksestä! Kyllä se pissaralli siitä helpottaa ennemmin tai myöhemmin, sen jälkeen on luvassa se "pureskellaan kaikki rikki"-ralli, kun ikeniä kutittaa :D

   Poista
 7. Mitäs ihania kuvia täältä löytyikään? T: Stella, VK:n varapuheenjohtaja, joka osti omille venakoilleen vanha talon ;)

  VastaaPoista