lauantai 15. elokuuta 2015

Miljoonakaappi

Kuinkahan monella on kotonaan joku laatikko, jonne kerääntyy miljoonat nippelit ja nappelit, ihan vain siksi koska niitä saattaa joskus tarvita? Yleensä niitä sullotaan samaan boksiin askartelutarvikkeiden kanssa.
Joillain näitä lootia voi olla useampi, tai kuten minulla, koko kaappi. 


 

Tämä appivanhempieni entinen kaappi vetää sisäänsä askartelutarvikkeet, synttärivermeet, kynttilät, tuhannet tilbehörit, ompelutarvikkeet ynnä muuta. Näkyvillä on sievästi vain lomonosovit ja appivanhempien häälahjaksi saama kahviastiasto ;) Pitsiverhot peittävät hallitun kaaoksen. 


Kaapin päällä on isoäitini narupurkit sekä mieheni tädin ja isoisäni matkalaukut. Kaapin viereinen puuloota on kaatopaikkalöytö.
Hobo chic-paperipussi kantaa Prisman logoa ja sisältää tyhjiä pulloja. Se ei kylläkään kuulu vakinaisesti sisustukseen vaikka onkin jo pari viikkoa tuossa ovensuussa odottanut, että joku muistaisi senkin poimia mukaansa..ehkä se siis on vakiinnuttamassa asemaansa.


Sekalaiset nupit ostimme häämatkalta liki 7v sitten. 

Meillä on nimittäin huomenna hääpäivä ja sitä juhlitaan niin, että vaimo on myymässä kirppistapahtumassa Jyväskylän satamapuistossa. Magia WKND on koko viikonlopun mittainen ja  ilmainen koko perheelle soveltuva tapahtuma, jonka tuotto menee Pelastakaa Lapset Ry:lle. Sunnuntaina paikalla on siis myös Second Hand Sunday- puistokirppis.
Poiketkaa ihmeessä siis paikalle, jos olette lähistöllä :)


Mitä muuta meille kuuluu? Kukkaset alkoivat vihdoin viikko sitten kukkia ja koska jatkuva sadekin taukosi, pihalla ollaan puuhailtu.


 

Vuoden pihassa mököttäneet tiilet on nyt asennettu maahan pieneksi patioksi ja sen viereen nostettiin metallinen paviljongin runko, jonka reunoille istutin piippuköynnöstä ja villiviiniä. Toivon mukaan siis ensi kesänä paviljonki muuttaa muotoaan vihreäksi majaksi :)

5 kommenttia:

 1. Ihana kaappi jälleen kerran. Musta tuntuu, että meidän joka ainoa kaappi ja lipasto on miljoonakaappeja :/ Noooo, jos sitä vaikka yhdenkin kaapin siivoaisi tuossa syksyn aikana... ;) Viherhuoneesta tulee varmasti viehkeä ajan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on joitain kaappeja jopa lähes tyhjinä, mutta eiköhän nekin ajan mittaan täyty ;)
   Mutta eikö ole kiva, kun omista kätköistä löytyy tarviketta joka lähtöön? :)

   Poista
  2. Niin no... jos sen noin aattelee :) Ja hyvää hääpäivää muuten! Kiva ois ollu tulla pyörähtämään Jyväskylässä, mutta aurinkoinen sää esti (="pakko" veneillä)!

   Poista
 2. Voi että, piiitkästä aikaa tulin katselemaan mitä ootte puuhaillu...ja ihan samat hommat on ollu!! Hienolta näyttää! toivottavasti meilläkin on vihreämpi maja ensi kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogihan se olikin jossa näin ihan vastaavan idean :) Kypsyttelin ajatusta jo viime kesänä kun paviljongin kankaat oli homepilkkujen peitossa, mutta en luottanut yhtään omaan taitoon saada köynnöksiä kasvamaan.. Kävin nyt kesällä Viherlandialla juttelemassa ja päädyin näin turvalliseen ratkaisuun, että jos villiviinit eivät meinaa kasvaa niin piippuköynnös todennäköisesti pelastaa tilannetta hyvin. Parhaassa tapauksessa kaikki viihtyy ja ensi kesänä meillä (ja tottakai teilläkin!) on kaunis vihermaja pihassa. Jännitän vain, että saanko nämä talven yli menemään, mutta enköhän..

   Poista