keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uusi elämä asemalla

Eipä ole tullut hetkeen päivitettyä kuulumisia..siihen löytyy syy tietysti joulu-, remppa- ja muuttokiireestä (nettikin oli poikki) mutta etenkin siitä, että meille syntyi poika 27.12.2011 klo 8:15.

Nyt on kiire ohi, koitamme saada kotia järjestykseen ja nuuhkimme tuoretta vauvan tuoksua.

Vuokralaisemme muutti vuodenvaihteessa, joskin asunnossa on edelleen joitain tavaroita ja myös odotussalin puolella ollut kirppis on toiminnassa loppuunmyynnin ajan. Vinkkinä, jos etsitte erikoista tavaraa taikka antiikkia edullisesti, poiketkaa katsomaan mitä sieltä löytyy!
Itse bongasin kirkkaanpunaisen Hetekan valmistaman parturituolin, olisikohan tuo 50-luvulta peräisin.
Saimme vuokralaiselta myös asemalla vuosikymmeniä olleet rulokaapin sekä työpöydän ja pidettyä ne täällä, mihin ne ehdottomasti kuuluukin :)
Löytyi myös sinikopioita rautatiesilloista, vanhimmat vuodelta -57. Kirjekuoren päällä lukee "Ratapäällikölle".

Paljon minulla oli olevinaan asiaa kerrottavaksi blogiin asti, mutta nyt tuntuu olevan ajatus aivan hukassa. Kuviakaan ei ole tarjolla tällä erää, koska olen laiska :)

Varmasti lähipäivinä käyn napsimassa kuvat alakerran asunnosta...Tarkoituksenahan oli muuttaa sinnekin puolelle heti kun mahdollista, mutta aloimme aprikoimaan että noinkohan se on viisasta vastasyntyneen kanssa, kun tiedossa on että vanhassa VR:n henkilökunnan kylpyhuoneessa muhii vaikka mitä.
Ehkäpä kuitenkin touhuilemme siellä ensin ja otamme vähän tuntumaa, millainen sisäilma asunnossa on. Toistaiseksi ei ainakaan pahalta vaikuta.

Onnekasta Uutta Vuotta 2012!

5 kommenttia:

 1. Paljon onnea uudesta nyytistä :)

  VastaaPoista
 2. Löysin blogiisi Parolan asema -blogin kautta ja jäin mielenkiinnolla seuraamaan mitä jatkossa tapahtuu. Asustan suht lähellä, ja siksi mielenkiinto heräsi tuon loppuunmyynti-asian kohdalla. Mikä juttu siis, onko vielä ja missä/miten auki? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset onnitteluista ja tässä lisäinfoa Annukalle :) Asemalla on toiminut kirppis (osto- ja myynti-periaatteella) ja on avoinna la ja su 12-16, sisäänkäynti pääovista ratapihan puolelta. Vuokrasopimus on irtisanottu ja vuokralainen koittaa saada tavarat mahdollisimman pian myydyksi. Paljon siellä on turhaa roinaa, mutta seassa ihan komeata antiikkia ja hintalapuista huolimatta voi tehdä rohkean tarjouksen jos jokin kiinnostaa. Kaikki tavarat eivät edes ole näkösällä, ulkovarastossa on mm. suuri jugend-sohva joka kaipaa uutta verhoilua.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys ja onnea uudesta tulokkaasta!

  Löysin juuri äsken tieni tänne Varpasen aseman linkkien ansiosta. Luin tietysti jokaisen postauksen, joita ei onneksi vielä niin kauheasti ollut.

  Toivottavasti jaksat päivittää blogia ahkerasti, vaikka vauvan kanssa saattaa nyt ollakin kädet täynnä. Minä ainakin jäin ihan janoamaan jatkoa!

  Ihan mainioita nuo teidän villinväriset ovet...

  VastaaPoista