maanantai 26. maaliskuuta 2012

Quiscalen mokoma

Varmaan aika moni tietää sen tunteen, kun on tosi onnellinen jostain löydöksestään..ja sitten kun se saapuu postissa, ei todellisuus ollutkaan niin hieno?

Minulle kävi niin
Etsyn sivuilla. Katselin ranskankielistä aakkostaulua Q, jossa on mustarastaan kuva. Ja kun minä niin pidän kaikenmaailman korpeista ja variksista (olenhan minäkin melkoinen harakka..en vain ulkonäöltä, vaan myös kaiken kimaltavan perään) niin tahdoin tuon kotini seinälle, mielellään sängynpäädyn ylle. Ihana musta, lumoava lintu...
En vaan innoissani muistanut tarkistaa montako senttiä oli mainitut tuuma-mitat ja että oliko kyseessä oikeasti vanha tuote.

Joten, postissa tänään tuli A4 kokoinen, pari päivää sitten tulostettu kuva.
Koitin epätoivoisesti saada siitä salonkikelpoista, liimasin sen pinkopahvin palan päälle, jonka pelastin roskiskuormastamme, niin tuli siitä ehkä ihan siedettävä. Mua vaan niin kiukuttaa, sinne meni kaksikymppiä, pah :(

Miten tuosta saisi oikeasti vanhan näköisen? Tai saako tuosta nyt käydä teettämässä suurennoksen?

2 kommenttia:

 1. No voi harmi, että kyseessä olikin tuloste! Minä sivelisin sen päälle ohuelti teetä/kahvia/mustetta... Mutta tulostinpaperi on vähän vaikeaa, se voi mennä helposti pilalle. Jos mietit sinun oikeuksia kuvan suhteen, niin tässä voisi varmaan käyttää samoja oikeuksia kuin toisen taideteoksen valokuvaamisen suhteen. Kuvan saa ottaa, mutta vain omaan käyttöön. Joten käy ihmeessä suurennuttajalla, niillä on varmaan jotain paksuja papereitakin.

  Terveisin, toinen harakka ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvia jo kokeilinkin varovasti kuvan reunaan, mutta alkaa kupruilemaan. Hilpaisenpa joku päivä alan liikeeseen ja tiedustelen josko saisin tuon pari pykälää suurempana. Kiitos Kartanonrouva :)

   Poista