tiistai 15. toukokuuta 2012

Pihamaan puuhastelua

Äitienpäivän aamuna heräsin jo auringon noustessa pikkunaperon höpöttelyyn. Sängyssä pötköttelimme ja maha kurnien mietin, milloinhan mahtaa koululaiset herätä että saisin aamupalaa :)
Lopulta sainkin kupposen teetä ja kaksi leipää, pahvisen ruusukimpun ja korttien kera.


Muuten päivä menikin meillä siivoillessa, veljen perheen vierailun jälkeen siirryimme pihamaalle ja monta tuntia menikin suurten puiden juurilla olleen pikkurisukon leikkaamiseen, haravointiin, istutuksiin ja ihan vain päivän paistatteluun kiviportailla istuskellen.Kyllä tuo aseman puisto aiheuttaa päänvaivaa tällaiselle ummikolle, kun ei tiedä mikä puu on mikäkin, mitä uskaltaa leikata ja milloin, mitä tänne ylipäätänsä pitäisi istuttaa yms.
Pitäisi ihan ottaa ja perehtyä
Museoviraston korjausohjeisiin koskien asemarakennuksien piha- ja puistoalueita, mutta tuota ei löytynytkään sähköisenä versiona.
Ainakin ostin pari orvokkiamppelia roikkumaan aseman pääovien eteen, jos se toisi edes pikkipikkiriikkisen kodinomaisuutta asemalle lisää ja vähentäisi taas hitusen näitä jotka kävelee pihassa ja istuu rappusilla. Jos halvat amppelit saa olla siinä rauhassa, uskaltanen siirtää portaille enempikin kukkaruukkuja. Vaikka pikkuhiljaa lisäilee, lopulta siihen ei enää mahdu pyllyänsä parkkaamaan ;)

Tänään luvassa: Trampoliinin kasausta. Saas kattoo, miten akan käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti