keskiviikko 22. elokuuta 2012

Mitenkäs sitä nyt suu pannaan?

Suu pannaan tällaiseen asentoon:     =O

Rakennustarkastaja soitteli tänään. Talossa on olemassa kaksi asuinhuoneistoa ja sitten rutkasti liikekäyttöön tarkoitettua tilaa, joita emme saa ottaa asuinkäyttöön ilman muutoshakemusta rakennuslupien kanssa.
Hmmmh..jotenkinhan tästä taas lutvitaan eteenpäin niinkuin aina ennenkin, mutta syö naista alkaa selvittämään tällaista asiaa kun muutenkin riittää hommaa.

Maalämpö on tilattu. 
Isäntä näemmä luottaa minuun enemmän kuin tarpeeksi, kun uskalsi jättää asian mulle hoidettavaksi. Sen sijaan mun piti oikeasti keräillä itseäni kolmisen viikkoa että uskalsin pyytää tilausvahvistusta tulemaan :D
Tästä tulen tarinoimaan enempi jollain toisella kertaa, lasillinen punaviiniä huutelee tuolla mun nimeä. 


5 kommenttia:

 1. Meillä vähän sama tilanne... mutta mitään muutoslupia on kuulemma turha hakeakaan. Tämä meidän asemamme ei ole ollenkaan asuinrakennus kuulemma, mutta asua tässä saa, jos osa talosta pidetään työtilana. No, sopii meille toki hyvin, kun työtilojen vuoksi näin iso talo haluttiinkin.

  Mutta jos joskus meinataan myydä tämä pois, niin saattaa olla vaikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh..tiesittekö tuosta ostaessa? Mikä oli myyjän kanta?
   Meillehän tällaista ei missään vaiheessa ole mainittu ja se olisi taatusti vaikuttanut ostopäätökseen..Jos yhtään uskallan positiivisesti ajatella, niin muutoslupa myönnettäisi ihan sillä perusteella kun tässä on ennestäänkin ne kaksi asuntoa ollut...voe rähmä, sanon minä.Ilmankin tätä soppaa olisi pärjätty.

   Poista
  2. Tiesimme. Senaatin mies mainitsi, että soittakaa kuntaan ja kysykää sieltä tarkemmin. Me soitimme ja sieltä kerrottiin näin. Meidän talo oli ollut menossa kaupaksi jo edellisellä myyntikierroksella, mutta ne kaupat oli peruttu tämän takia. Ostaja olisi halunnut tehdä laajennusosia, mutta siihen ei tuon takia ONNEKSI annettu lupaa ja kaupat peruuntuivat. Mekään emme koskaan tule saamaan mitään rakennuslupia tänne.

   Tuo työtilamääräys on sikäli aika hassu, että työtilan laatua ei ole määritetty mitenkään eikä se vaadi esim. yritystoimintaa. Kukaan ei myöskään koskaan tule tarkistamaan kotiamme, että onko meillä työtiloja.

   Teille on yksi tunnustus minun blogissani:
   http://susannantyohuone.blogspot.fi/2012/08/pannaan-hyva-kiertamaan-eli.html

   Poista
 2. no ompas nuukaa. ihan niinku se vaikuttais jotenki johonki että onko huoneen nimi konttori tai olohuone :/ toivottavasti tuosta nyt ei tuu ihan kauhee homma.

  VastaaPoista
 3. Oih, tsemppiä teille!

  Sinulle toinenkin tunnustus:
  http://villapulla.blogspot.fi/2012/08/hyva-me.html

  :)

  VastaaPoista