lauantai 12. lokakuuta 2013

Maanisremontiivinen


Nykyisin aina jossain on maalia, siis siellä minne sitä ei kuuluisi. Jos ei ole jäänyt sormiin tai ihoon kiinni, niin sitten sitä on tukassa.

Koitan käyttää pieniäkin hetkiä hyödyksi että saa taas tätä projektia eteenpäin.Kun käyn alakerrassa, sutaisen pienen pätkän listaa pensselillä ja kannan jonkin kalusteen alakerran salin läjästä samalla vauhdilla yläkertaan vinttiin parempaan jemmaan. Tarkoittaa siis sitä, että myös vaatteisiin jää muistoja.

Ruokailuhuone keittiön kyljessä alkaa näyttää siltä kuin pitääkin. Kaipailee enää kalusteita, verhotankoja, lamput ja sellaista. Mutta pohja sille kaikelle on nyt tehty :)

Viereinen huone on seuraava. Onko se nyt sitten jonkinmoinen salonki..
Työhuoneeksi se meille tulee ja ipanoiden leikkihuoneeksi. Ja sitten makkari. Kunhan teiniä näkyisi sen verran kotona, että saataisi häädettyä hänet sieltä pois ;)

Keittiö on surkeasti vielä kesken...mies ei ole ehtinyt putkihommiin ja loppua muovimattoa vaneereineen ei saa poistettua ilman että tunkilla nostamme puuhellan kahdelta sivulta ilmaan. Kunhan ne on tehty, niin kaikki sujuu sen jälkeen kuin vettä vaan? Sanokaa nyt kyllä, mun mieliksi?

Oliko tässä riittävästi hommaa kuudelle viidelle seuraavalle viikolle? Onneksi mulla on maaninen vaihde silmässä ;)

Pakollinen kuvapläjäys loppuun, mukana myös yks helkkarin rakennustikashärdelli, joka saa mut itkupotkuraivarien partaalle joka kerta kun niitä täytyy johonkin suuntaan alkaa vääntämään:


 


9 kommenttia:

 1. Mitenhän miehet maalaa, kun ainakaan meillä ei miehellä maalia löydy oudoista paikoista, kuten minulla...maalia pakkaa olemaan kaikessa muussa ,kuin siinä mitä maalaan...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei mies juurikaan maalaa, koska minä pidän oikeasti siitä hommasta ja välillä se meneekin jo läträämisen puolelle ;)

   Poista
 2. Juu,totta kai kaikkki tulee menemään näppärästi :) Itsekin haluaisin olla tällä hetkellä monessa paikassa yhtä aikaa ja tuntuu, että aika loppuu aina kesken. Varsinkin nyt kun ilmat alkaa kylmenemään niin kaikenlaiset lämmitykset ym. vie taas aikaa. Niin ja maalia on aina ainakin hiuksissa ja käsissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, sitähän minäkin että ei tässä tarvitse murehtia ;) Voi kun joku kehittäisi sellaisen täyspalkallisen remonttivapaakuukauden, ehkä sitä sitten repeäisi vähän helpommin :)

   Poista
 3. Rakennusajassa itse kaipaan vähiten sitä maalausta. Vieläkin vaatekaapista löytyy yksilöitä, jotka olemassaolollaan muistuttavat siitä, että meillä ei hetkeen maalata mitään! Vaikka toisaalta, ainahan sitä jotain pientä projektia voisi aloitella.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kaima :) Uskon että minullakin tulee maalausöverit viimeistään siinä vaiheessa, kun talon ulkoseinät pitää maalata. Maali on niin helppo juuri siihen pikku projektien aloittamiseen, parissa tunnissa koko huone näyttää aivan toisenlaiselta :)

   Poista
  2. Siis nythän mä vasta hokasin, että sulla on liiketila tuossa tien toisella puolen! :D

   Poista
 4. Lykkyä rakentamiseen, viimeistely työt vievät paljon aikaa, aikanaan kun rakensimme, tuntui, etten millään jaksa odottaa juuri maalaus- ja tapetointi urakan loppumista. Löysin blogii vasta ja kivalta tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, remontointi tuntuu olevan melkoinen ikiliikkuja, ennenkun saat edellistä edes loppuun, tulee aloitettua uutta. Varmaan sama kuvio rakentamisessakin, ainakin vanhempani naputtivat viimeisen listan paikalleen 20v talon rakentamisen jälkeen kun talo myytiin :D

   Poista