torstai 21. marraskuuta 2013

Prinsessan valtakunta15-vuotias tytär sai yläkerrasta itselleen entisen olo-/makuu-/lastenhuoneena toimineen huoneen, jossa on noin 30 m2 tilaa. Siinä riittää prinsessalla lääniä viskellä vaatteita lattialle :)


Tytön seinällä olevasta kollaasista tykkäsin kovasti, siinä olevat kuvat, taulut, julisteet ja esineet ovat karttuneet vuosien mittaan.

Punainen tuoli on Hetekan valmistama parturituoli (50-luku?)


Toi karvakorva muuten täyttää kohtapuoliin jo kaksi vuotta. Aivan pentu luonteeltaan Roomeo vielä on, tosin itsevarmuutta tuntuu kertyneen koska ei enää ole syömässä ihan jokaista vierasta.10 kommenttia:

 1. Siinä on tytöllä yksion verran tilaa...:)
  Roomeo on suloinen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, ja sen lisäksihän meillä tuonne yläkertaan jäi teineille oma keittiö jossa saavat keitellä kavereille kahvit :)
   Roomeo on sellainen vähän hönöllä tavalla suloinen, niinkuin Lucky Luken koira Rantanplan :D

   Poista
 2. Ohoh, no siinä on tytöllä tilaa kerrakseen. Tuo taustalla näkyvä punainen tuoli on tosi makee. Ja Roomeo suloinen. :)

  VastaaPoista
 3. Siis köökki on ihan iik (paitsi jos pieni miinus rosterisesta liesikuvusta, minen tykkää) ja teinin huone ihana! Varsinkin toi kuvakollaasi on hieno, mulla ei oo yhtään silmää semmosen tekemiseen. Meillä onkin valmiissa huoneissa (eli yläkerrassa lähinnä) ihan tyhjät seinät kun en uskalla ruveta ripustelemaan sinne mitään :( Toisi vaan heti kodikkuutta roimasti lisää jos saisi tauluja tms. seinille. Ootte te olleet ahkeria, hieno homma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo tytön seinä on siitä kiitollinen, että siinä on tapetin alla huokolevyä, joten siihen uskaltaa aika surutta laittaa nuppineuloja. Kollaasi peittää kivasti vanhassa tapetissa olevat reiät ja tahrat ;)

   Poista
 4. Hei - haastoin sinut blogissani - otatko vastaan? ps. kyllä on makee tila 15 -vuotiaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. Vastaava haaste löytyykin jo tästä blogista mutta koska luulen itsekin että vastaukset ovat muuttuneet matkan varrella niin vastailen uusiksi hieman paremmalla ajalla :)

   Poista
 5. Onpa ihanaa teillä! Ei ehkä sitä mitä meille laitettas, mutta ihailen teidän kotia suuresti :) Tämä on kivaa kun näissä blogeissa pääsee kurkkaamaan erilaisiin koteihin ja nämä itse rakkaudella laitetut ja pienemmällä budjetilla toteutetut ovat ihan mahtavia! Kiitos kun pääsemme kurkkimaan teillekkin. Hienoa työtä olette tehneet. Kiva kuulla, että muuallakin tyttö teinit jättävät vaatteita läjittäin joka paikkaan ;D Meillä tuntuu, jotta neiti 13v. on vallannut koko talon... Vaatteillaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä, ilo on minun puolellani :) Ja kyllähän tuolla yläkerrassa löytyy vaateläjä jos toinenkin, kolme kouluikäistä ja yksi laina-teini saavat nyt kahlata siellä aivan rauhassa. Ehkä käyn ennen joulua komentamassa siivoamaan :D

   Poista