keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Tiskikaapin kaunistaja

En lakkaa ihastelemasta meidän uusia huoneita, löydän itseni aina istuksimasta ja katselemasta ympärilleni hymy suupielissä.
Erityisesti mun katseen nappaa keittiön tiskikaapin taustalevy. Rakastan sen patinaa, ruosteinen teräspinta sopii rautatiekotiin kuin nakutettu..

Kyseessä on kympillä metallipajalta ostettu kylmävalssattu teräslevy, josta on pesty pois konerasva. Levyä kasteltiin pari kertaa päivässä kahden viikon ajan ja lopuksi vielä silaus suolavettä. Lopuksi se liimattiin jollain überliimalla laatan päälle.
Valtavan kaunis, ja osattiin ihan ite.

7 kommenttia:

 1. Nyt tuli kateus. Mä olen miettinyt toimisiko tollanen levy suihkun lattiana vai olisiko se inhottava jalan alla. Mielettömän kaunis se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä näinkin päin, minulle iskee kateus vähän väliä sun blogissa :D
   Tjaa, että suihkun lattiaksi..ei mitenkään pöllö ajatus. Alkuun ruostutusprosessi ja siihen venelakka päälle? Mielenkiintoinen idea kyllä, pitää jättää muhimaan sillä jos kesällä saa itsestään revityksi kylppäriremppaa, mietin tuollaista suihkun taustaseinälle, muuten paaaaljon betonia :)

   Poista
  2. Hassua, en muistanut nähneeni, saatika kommentoineeni levyä, mutta palasin yhdestä toisesta blogista sitä ihailemaan!

   Poista
 2. Kaunis kuvassa ja varmasti vielä kauniimpi luonnossa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niinhän se on että ei kännykällä saa otettua kuvaa jolla tuollainen pääsee oikeuksiinsa. Toivottavasti se on kuvattuna sitten meidän lehtiartikkeliin :P

   Poista
 3. Hieno on. Mulla katse kiinnittyy kuitenkin lattiaan. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lattia on hieno ja alkuperäisen värinen, pidän itsekin kovasti.

   Poista