sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sunnuntain ratoksi

Tässä kun odottelee makaronilaatikon ja pekoni-herkkusienten kypsymistä, voi vaikka käyttää aikansa heitettyihin haasteisiin. Koittakaas pysyä kärryillä!


Missä blogini syntyy -haasteen heitti Kotikummitus- blogin Titta. 
Yllätyksekseni Titta onkin naapuripitäjästä :)

Blogini syntyy milloin missäkin, kirjoitan aina läppärillä ja ison perheen kanssa on vain etsittävä se nurkka, joka kulloinkin on sen verran rauhallinen, että voisi kuvitella saavansa jotain järkevää kirjoitettua..

Pääosin kirjoittelen (kuten nytkin) meidän yhdistetyssä leikki- ja työhuoneessa. Siellä on leluja lapsille kuin aikuisillekin.
    

 
Työhuoneessa olevat raketti- ja robottitaulut ovat pikkumiesten ostokset Etsystä. Miellyttävät myös leikkimielisen aikuisen silmää. Violetti susitaulu on 10v pojan taidonnäyte, ihan älyttömän symppis :D


Kahvittelu -haasteen sain Hullunkauppa -blogista


Haaveilin kuvaavani uudet kahvikupit, ne on nyt tiskikoneessa :(
Tämä vanha kuva saa kelvata, sopiihan se vielä vuodenaikaankin!Haasteen kysymykset:
1) Mikä on sisustustyylisi? -Emmää tiedä. Onko sellaista "niinkun hyvältä tuntuu"-tyyliä? Tykkään vanhasta, vintagesta, rustiikista, industrialista. Mikä mun sisustustyyli teidän mielestä on?
2) Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi? -Kauhian vaikeita kysymyksiä. Ehkäpä köökin puolelle.
3) Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omatuntoa? -Lasten hyvinvointiin.Kaikesta muusta tulisi morkkis, koska nyt on raha tiukilla.
4) Mihin käytät paljon rahaa? -Laskuihin. Nojoo, tuhlaanhan minäkin mutta en suuria summia. Ostin vasta sohvan ja sekin maksoi vain 49e.

5) Mistä onnesta unelmoit? -Maailmanrauhasta? :D Hmmmh, valmiista talosta ja omasta saunasta. Kylpyammeesta!! Sellaisesta tassu-mallisesta <3
6) Mikä olisi mielestäsi huonoin onni? -Kaikki perheeseen, etenkin lapsiin kohdistuvat vastoinkäymiset.
7) Missä asiassa olet tunnollisin? -Olen tunnollinen vähän kaikessa. Jos annan lupauksen, sen pidän.
8) Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi? -Jaa...minun ymmärrykseni riittää melkoisen pitkälle, me ollaan vain ihmisiä ja jokainen mokaa joskus. Elämä jatkuu ja saa ihan itse valita, jatkaako sitä kaunan kera.
9) Naisen paras ominaisuus? -Äitiys, se koko elämän synty, rakkauden kasvaminen, vauvan läheisyys, katsoa kun tenavat kasvaa, olla teinin tuki ja turva elämän myrskyissä ja oppia itsestään aivan uusia asioita.
10) Miehen paras ominaisuus? -Kyky jaksaa meitä akkoja ;)

Joku muukin minut oli haastanut, mutta en enää löydä sitä! Kääk, tunnustaako joku?

Saako tämän postauksen loppuun esitellä meidän uuden sohvan? :)


Sohva on ollut Koskensaaren naulatehtaan johtajan huoneessa, sieltä kulkeutunut parin yksityisen omistajan kautta ja on nyt meillä. Söpö kuin mikä ja hintahan olikin mainittu tuolla haasteen vastauksissa ;)

11 kommenttia:

 1. Kylläpä on herkku tuo sohva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin on ja teki koko olkkarista paljon viihtyisämmän (inhoamani divaanisohva on kätevästi rajattu pois kuvasta ;) )

   Poista
 2. Voi jotakin tuon tyylistä sohvaa olen etsiskellyt...ihana!
  Ja tuo susi piirrustus ON hieno! ja tuo tapetti..huah... ihana..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa seurailla Tori.fi -palvelua, sieltä bongaa joskus tosi halvalla. Nytkin siellä on kolmenistuttava 50-luvun sohva halvalla, joka myydään kunnostettavaksi ihan vaan siitä syystä, että sohva on verhoiltu 50-luvulla..verhoilu kuitenkin on ehjä.

   Poista
  2. Ja tapettia muuten löytyy tänäkin päivänä Pihlgren & Ritolalta, väri on vain ihan erilainen, sellainen ruosteenruskea. Malli on nimeltään Maalaisrokokoo :)

   Poista
 3. Olipa mahdottoman halpa sohva! Onneksi "törsäsit!" :)

  VastaaPoista
 4. Kiva oli lukea haastevastuksia;) Ja mikä sohva!! Ihana!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on kyllä edelleen sellainen, että olkkariin mennessä tulee niin iloiseksi :) Vielä kun tuolle löytäisi sopivan kolmenistuttavan kaverin, niin saisi divaanisohvan siirtää teinien valtakuntaan.

   Poista
 5. No onpa ihana tuo sohva! Melkoinen löytö tuohon hintaan :)

  Ihastelin myös tuota teidän tapettia, todella kaunis. En ollutkaan Pihlgren & Ritolalta tuota tapettia aiemmin bongannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyksekseni useimmat meidän talon säilyneistä tapeteista löytyivät P&R valikoimasta :)

   Poista