sunnuntai 28. joulukuuta 2014


10 kommenttia:

 1. Täällä ootellaan kuulumisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelma nyt vissiin onkin siinä, kun ei ole kuulumisia :P

   Poista
 2. Kävin selaamassa koko blogin uudelleen uusimmasta vanhimpaan. Ihana toi harmaa medaljonkikuvioinen tapetti, onko se alkuperäinen? Hieno se kuparivalaisin. Umbranvihreät patterit ovat ihanat. Miten te löydätte kaikkia hienoja kaappeja (edullisesti) jostain? Ehkä se on joku maantieteellinen juttu myös, että pääkaupunkiseudun ulkopuolella tekee edullisempia löytöjä? Sulla on ihania tavaroita, se tiskipöydän taustalevy on upea. Kadehdin teidän suuren salin ikkunarivistöä. Meillä on niin vähän ikkunoita... Ja se rivistö on just sellainen, kuin siinä mun lastensisustuskirjassa oli yksi ja siihen oli tehty varmaan keittiön yläkaapeista lattialla seisova koko ikkunaseinän mittainen kaappirivistö alle, se oli hieno. Yritin miettiä minne saisin moisen, mutta ei ole täällä oikein paikkaa.

  Kiva kun kävitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Medaljonkitapetti on Pihlgrenin Maalaisrokokoo, samaa kuviota on saatavilla mutta eri värisenä.
   Meidän kaapit on tulleet meille pikkuhiljaa. Olemme olleet hyvin onnekkaita, emme ole monestakaan maksaneet.
   Ikkunat on ihanat. Mutta niin ne oli teilläkin, olen ihan myyty :)
   Hauskaa kyllä, miten meillä on niin samankaltainen maku ja täytyy sanoa, että yleensä olen varautunut vieraassa seurassa, mutta teidän kanssanne viihtyi, kuin olisi tunnettu pidempäänkin. Joten varautukaa vaan, tullaan vielä toistekin! :)

   Poista
  2. Mä olen ihan samaa mieltä ja miehet ja lapset pärjäsivät myös! (Meidän pitäis varmaan sun kanssa lähteä kahdestaan pakettiautoturneelle Tanskaan ja erityisesti Hollantiin, vähän shoppaamaan...)

   Poista
  3. Joo! Joko mennään? Lottoan kyllä ensin :D

   Poista
 3. Kirjoitat sitten kun se tuntuu hyvältä. Ehkä uusi vuosi tuo energiaa tähänkin enemmän. Mutta täällä tosiaan ollaan odottavalla kannalla.

  VastaaPoista