tiistai 13. tammikuuta 2015

Hippiunia

Mitä kummaa täällä tapahtuu?

Olen vihdoin saanut aikaan pikkuisille oman huoneen!
Joskus se vaatii esimerkiksi oikeanlaiset raksatikkaat, että inspiraatio iskee :)

 
 12 kommenttia:

 1. Oi kivannäköistä ja nuo tikkaat! Meidän blogissa vuorostaan vihdoin se arvonta, jota kerkesin jo kauan sitten mainostaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei. Minä kävin tuolloin kommenttisi jälkeen kurkkaamassa, mutta nyt en taas muista ollenkaan että ilmoittauduinko minä vai jätinkö sen odottamaan, että pääsen tietokoneelle. Joka venähti taas pariin viikkoon. Sama pää kesät talvet, olen todella hajamielinen nykyisin. Josko mä NYT käyn katsomassa, mikä olikaan tilanne, ehkä jo on arvontakin ohi :D

   Poista
  2. Tässä kävi just niinkuin mä epäilinkin :P
   Enhän mä mitään olisi kuitenkaan voittanut ;)

   Poista
 2. juuri tuollaiset tikkaat tarvis tämä pätkä !!! ja ovat niin kauniitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on yllättävän näppärät. Ja paljon kevyemmät kuin kuvittelin. Ja ne voi jättää levälleen moneksi päivää, eikä mua haittaa yhtään :D

   Poista
 3. Juuri tuollaiset tikkaat olisi ihanat! Tosin eihän mulla edes olisi paikkaa niille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskellä lattiaa ne on just tosi hyvät ;) Sitä paitsi, ne taittuu nätisti kasaan ja seinän viereen. Kun en noita käytä, niin ripustan niihin esimerkiksi päivän vaatteet, jotka ei ole vielä pesua vailla. Tai kaulahuivin kaulasta, kun alkaa tulla liian lämmin :) Hirrrmu kivat.

   Poista
 4. Mulla ei oo noin hienoja tikkaita, mutta kovasti on koitettu silti muuttaa musahuonetta Poikasen huoneeksi. Just tein vähän tauluja, kunhan ne sais vielä seinälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus poikasista kasvaa vähän isompia, kun vartoovat omaa huonetta. Tiedänpä yhden neitosenkin, joka ehti muuttaa pois kotoakin, ennenkuin sille oli huone valmiina :)

   Poista