perjantai 5. kesäkuuta 2015

Meidän perhe

Ystäväni tiedusteli, onko meillä aina tuon näköistä? Ainakin silloin on ollut, kun hän on meillä käynyt..vastasin, että mahdollisesti kaiken sen arkisen sotkun alla?
Kenen perheessä koti on aina tiptop? No ei ainakaan tämän katon alla :P

 

  
Otinpa nyt siis kuvia ihan ilman siivousta, harkittuja rajauksia tai muutakaan. Mutta, havaitsin että vaikka täällä on mielestäni sellaisen suloinen sekamelska, se ei kuitenkaan välity kuvissa samanlailla. Jätin pöydälle jopa keskeneräisen oluseni, jota nautin pitsan kaverina (karppipitsaa kuitenkin, huom, nautin viljani nestemäisessä muodossa ;) )

Eli kuvissa koti näyttää yllättäen siistiltä, vaikka ei sitä todellisuudessa olekaan. Vai kuvittelenko minä? Näen sen, mitä haluan nähdä? :D
Mikään ei piristä perjantaita, niinkuin mässy, pitsa, olut, lakastuneet kukat ja hitonmoinen sotku eteisessä. On aina yhtä mukavaa kompastua saappaisiin kun kannat kauppakassit sisälle.
 
 


 
Periaatteenani on pitää koti sen näköisenä, että sinne kehtaa päästää perheen ulkopuolisen henkilön sisään milloin vain. Sitä en lupaa, ettäkö kaikilla perheenjäsenillä olisi asianmukainen vaatetus päällä.

 

7 kommenttia:

 1. Niin elämänmakuista - teksti ja kuvat .

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä teillä on. Iteki tykkään että on suurpiirtein siistiä, no sillätavalla boheemilla tavalla kun tavaramäärän keskellä on.

  VastaaPoista
 3. No kyllä tunnustan, että ei ole siistiä ainakaan täällä, mutta so what! Kiva postaus, tällaista tarvitaan enemmän :).

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä!
  Miten kavereiden luona kaaos näyttää aina vaan kodikkaalta, mutta omassa kotona ihan kamalalta!
  Ja mulla on myös sama periaate kodin siisteyden suhteen, että kuka vaan voi tulla milloin vaan. Tosin yllärivieraat sattuvat aina paikalle vaikkapa kesken vaatehuoneen siivouksen, kun olen levittänyt kaiken sieltä pitkin poikin asuntoa...

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastanneille! :)
  Minustakin on mukava joskus lukea niitä postauksia, kun bloggaajan koti ei olekaan ihan niin siisti kuin yleensä kuvista voisi päätellä. Lapsia olisi niin helppo aina syyttää, mutta aika usein on aikuisetkin olleet asialla ;)

  VastaaPoista