sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Viikonlopun saldona puhtaampi maisema...

Taas se vierähti..viikonloppu. Tuloksena on jälleen yksi naulaton hirsiseinä (jee!) ja lisää puhtaita ikkunoita (jeejee!).
Saattahan olla että saldo on tuosta kasvanut kummasti, sillä tämän päivän on mun parempi puoliskoni ollut yksikseen tuolla remppailemassa. Salaa toivon että keittiöstä olisi kadonneet ne pari hassua kaapinrähjää seinältä niin pääsisin maalaamaan pintoja! Keittiössä on nyt pariin kertaan maalattu kuviollinen ja hyväkuntoinen pahvi, se vaihtaa vain sävyään haaleankeltaisesta harmaansiniseksi.
Kuitenkin veikkailen, että mies keskittyy saamaan viimeisetkin seinät naulattomiksi. Sitten saisi naputella roikkuvat pellavariveet takaisin hirrenkoloihin ja alkaa sutimaan hirsiin väriä!


Ikkunat pitäisi myös teipata talveksi, ehkä me kuitenkin odotamme sitä lattianmaalausta ennenkuin teippailemme tuuletusmahdollisuuden olemattomiin.
Etsiskelin paikallisista rautakaupoista ikkunateippiä ja kun en (yllätys) sitä löytänyt, otin vinkin rintamamiestalo.fi
-foorumilta ja hain apteekista pari rullaa valkoista Micropore-teippiä kokeiluun :D

Kun mies on siellä asemalla, me kävimme lasten kanssa metsässä keräämässä naavaa ja askartelin tällaisen:
Naavakuusi saa kunniapaikan aseman piharappusilta, jahka siitä on roudattu ensin koko maallinen omaisuutemme uuteen kotiin :)
Pitäisi etsiä tuohon pienet joulupallot, jossain jo niitä näinkin kivoissa väreissä, mutten yhtään muista missä! Muistan kuitenkin ajatelleeni, että noipas on todella kivat mutta enpäs nyt ostakkaan niitä vielä, mutta hyvä tietää että täältä niitä löytyy.. Fail.

1 kommentti:

  1. Onnittelut kauniin aseman löytymisestä! Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogianne :)

    VastaaPoista