lauantai 14. huhtikuuta 2012

Aartehia

Tänään tapasin pitkästä aikaa tuon alakerran kirppiksen emäntää. Hänellä ei ilmeisesti ole muuton jälkeen ollut motivaatiota kirppis-toimintaan joten kirpputori on ollut suljettuna. Hän aikoo nyt huhtikuun lopulla myydä kaiken tarjousten perusteella ja viimekädessä lahjoittaa loput tavarat, joten suosittelen harkitsemaan käyntiä asemalla tämän kuun viimeisenä viikkona, jos olette näillä nurkilla.

Minä olen koittanut haalia aseman vanhoja tavaroita sieltä. Nyt ostin sieltä VR:n pyykkitelineen pusseineen ja vanhat leimasimet.

Tämä on vähän ristiriitainen tilanne, kun meidän kauppakirjassa sanotaan että kiinteistö myydään irtaimistoineen, mutta iso osa on myyty jo pois ja lopuista ei välttämättä päästä yhteisymmärrykseen. Mutta, minkäs teet. Eiköhän me ehditä tulevina vuosina kasaamaan tänne roinaa ihan riittämiin.

Ja sitten vähän toisenlaisia aarteita, keksin vanhoille tapettiriekaleille uusiokäyttöä :)


Pääskysiä ja kesää odotellessa, aseman puisto on yksi iso lätäkkö..

Huomenna luvassa onkin Kuopion reissu, käymme katsomassa kummipoikaa perheineen ja kotimatkalla poikkeamme meidän 8v pojan (onkohan joku onnistunut laskemaan montako lasta meillä on? :D ) kummien luona. Kivaa, viime kerrasta on jo vierähtänyt kaksi vuotta ja odotan rakkaiden ihmisten näkemistä tosi kovasti! 

7 kommenttia:

 1. Voi ei, miten kamalaa, että vuokralainen on myynyt asemaan kuulunutta esineistöä! Ihan kiukuksi pistää.

  Me jouduimme ostamaan kuumavesivaraajan vuokralaiseltamme, vaikka se oikeasti on kiinteä kaluste ja kuului kauppaan. Maksoimme siis omasta varaajastamme hänelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, lämminvesivaraajasta meidän ei sentään tarvinnut maksaa :D

   Poista
 2. Hei, Löysin juuri tämän blogisi ja lueskelin pitkän aikaa. Mielenkiintoista luettavaa, kiitos siitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta palautteesta, toivottavasti palaat vielä uudelleen :)

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Halusin vain näin jälkikäteen lisätä, että olen saanut ihan riittävän vahvan varmistuksen siitä, että vuokralaisellamme oli ihan täysi oikeus entisiin VR:n tavaroihin. Pahoittelen omaa harmituksen purkausta ja toivotan entiselle vuokralaisellemme mukavaa jatkoa.

  VastaaPoista