tiistai 3. huhtikuuta 2012

Maitomaalia haistellessa

Aloitin toisen kouluikäisen pojan huoneen maalaamista joskus marras-joulukuussa. Ja arvatkaas mitä, sain sen eilen valmiiksi! Minäkö laiska? Kyllä.
Itseasiassa minäkin jo huomaan kevään vaikutuksen, tekee mieli saada jotain näkyvää aikaan ja tuo oli tehtävälistallani päällimäisten hommien joukossa. Maitomaalin pitäisi olla jo pilalla mutta vielä se näytti ihan maalilta, tuntui ihan maalilta ja haisi aivan yhtä pahalle (lehmän utaravoiteelle..) kuin aiemminkin, joten uskaltauduin sutimaan sen seinään.


Innostuin myös askartelemaan tuollaisen "systeemin", mihin voi laittaa aarteita roikkumaan. Aineksina oli jotain random-purkulautaa roskakuormasta (pyysinkin jo miestä ettei loppuja lautoja hukattaisi) ja pyykkipoikia. Nyt siinä roikkuu vuoden -61 10 ruplan seteli ja Wartburgin mainos "Miksi Wartburg?".
Mainos lupaa niin hyvää autoa, että kumma juttu kun niitä ei enää näe liikenteessä ;)

 Pyykkipoikien hampaissa roikkuu myös pääsiäismunasta tullut lentokone. Se oli minusta tosi kivannäköinen ja muistuttaa minua Bradbury&Bradburyn Aeroplane -tapetista4 kommenttia:

 1. Onko tuo tapetti - vau! On muuten totta, että kevään tullessa sitä haluaa jotakin näkyvää aikaan. Kivan oloinen blogi sinulla, pitää tulla uudelleenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on tosiaan vau, toivottavasti vielä joskus sitä löytyy meidänkin seinältä :) Kiva että blogi viihdytti, tervetuloa uudelleen!

   Poista
 2. Ihanan näköinen seinä! Maitomaali...hmm...teitkö itse? Oliko työlästä? En nyt tähän hätään tarvitse itse, mutta mielenkiinnosta kyselen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tehnyt maitomaalia itse, vaikka sitäkin harkittiin. Loppujen lopuksi tuo valmis maali oli niin edullista, ettei maksanut vaivaa alkaa itse sitä sotkemaan :) Se on siis Sateenkaarivärien maitomaali, jonka tilasin Wanha Wiljami -verkkokaupasta.

   Poista