lauantai 10. elokuuta 2013

Lauantain kirppistelyä

Aika pieneksi jäi saalis tällä kertaa, mutta sitäkin mieluisampi. Koulutaulu, purkki ja metallinen tarjotin löytävät paikkansa kotoa helposti :)
Lisäksi löytyi vanha, puinen laatikko joka on maalattu kirkkaansinisellä. Maalista kuulsi läpi vielä sana "Jaffa", joten se meni teinipojan huoneeseen, jolla on muutakin Jaffa-roinaa.  Sinne ei kyllä tänään uskalla mennä kuvia ottamaan :D

Laitoin kuvaan mukaan myös parin viikon takaiset Kuohun rompetorin löydöt, koulun kellon ja metallisen naulakon. Uskon ettei nämäkään jää pyörimään vinttiin.

Onko muilla olemassa tietyt kaudet väreissä? Sisustin vuosia niin että peruspaletti oli ruskea-valkea, mutta keväisin sitä piristi aina sammaleenvihreä, syksyllä violetti. Jossain välissä piti kokeilla oranssiakin mutta se ei kauaa kestänyt..
Alkaako minulla nyt sininen kausi? Sitä on hiipinyt kuin varkain yhden jos toisen tavaran muodossa.

Alakerran keittiössä ei ole tapahtunut oikein mitään. En uskalla enää repiä mattoa itsekseni lattiasta sen aiemman kipukohtauksen jälkeen, mutta kun ei ole siippakaan sinne ennättänyt :/

Ja muistutellaas muuten vielä että edellisessä postauksessa on arvonta :) 

1 kommentti:

  1. Mä olen suorastaan huolissani itsestäni: noi siniset esineet on hienoja! Mä olen aina inhonnut sinistä ja nyt alkaa takki uhkaavasti kääntyä.

    VastaaPoista