keskiviikko 21. elokuuta 2013

The lamppu & arvonnan voittaja

Upeaa Rojua -kirja lähtee Purppuralle! :)
Oikea vastaus olisi ollut, että kuvassa maalattiin meidän tulevaa ruokapöytää. Kansi on tehty kahdesta todella leveästä lankusta. Kiitokset osallistujille.
Laitatko Purppura yhteystietosi tulemaan sennakatana (miukumauku) gmail.com niin pistän sinulle postia?


Sitten The lamppu:
Olen jo pariin otteeseen käynyt katselemassa jalallista hiustenkuivaajaa Jyväskylän Tilpehörissä.
Halusin siitä valaisimen, onhan meillä vanha parturituolikin. Mutta koska olen pihi, hinta aina jäi mietityttämään.

Kuitenkin Parolan Aseman blogissa oli tismalleen sama ajatus, lähes samanlaisella kuivaimella, niin en todellakaan enää sitten malttanut mieltäni :)
http://parolanasema.blogspot.fi/2013/08/hiustenkuivain-valaisin.html
Kuivaimen purkamiseen meni ehkä tunti, kasaaminen kävi huomattavasti nopeammin. Mutta tyytyväinen saa olla tulokseen, lamppu on mielettömän siisti. 3v poikakin tuumasi että "vau, hyvä äiti, tää on tosi makee!" Ja onhan se :)---


Tietääkö muuten kukaan, mikä tämä on? Tällaisia on alkanut kukkimaan siinä hiekka/kivikasassa joka jäi pihaan lojumaan kun maalämpöputket kaivettiin viime syksynä.


                                         

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo lamppu!!
  Harmillista, että nyt vasta blogisi löysin, enkä hetinyt kirja arvontaan mikaan...:)

  VastaaPoista
 2. Huisia, mää voitin, jee! Ja vielä väärällä vastauksella, hehe. Äh, miten upea tuo lamppu on. Nyt täytyy vähän vihertää kateudesta (sillain hyvällä tavalla) :) En ole tuolla Tilpehörissä käynyt koskaan, ja ehkä on parempi etten menekään... Silti ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, että missä kohdin Jyväskylää se tarkalleen ottaen sijaitsee? Netistä löysin vaan jonkun järvenpääläisen liikkeen yhteystiedot.

  VastaaPoista
 3. Eiku hetkinen, kirjotin sen Tilpehörin tietty kahdella ööllä :) eli löytyi! Täytyy joskus piipahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että löytyi :) Puoti on kutakuinkin nimensä mittainen eli todella paljon kaikkea turhaa, mutta ah niin ihanaa, vanhaa roinaa pullollaan. Ja olihan siellä muuten myynnissä toinenkin hiustenkuivaaja! Se ei vaan ollut yhtä massiivinen, vaan siro ja pinkki :)

   Poista
  2. Eeeeiii, pinkki?!!!?? Et olis kertonu... Nyt on kauhea kutka päästä kattomaan sitä. No, täytyy koittaa vaan olla menemättä :/

   Poista
 4. Hei, eksyin ihan juuri blogiisi; mielenkiintoiselta vaikuttaa. Tuo kasvi on hulluruoho, Datura, erittäin myrkyllinen. Kitke pois. Jännää että se ilmestyy kun maata on kaivettu, ikivanha siemen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos tästä tiedosta. Hulluruohohan tuo on, tällä hetkellä siinä on se piikkipallo kukan tilalla ja hiekkakasasta puskee näitä vielä lisää näin syyskuussa, sitkeä sissi.

   Poista